

Elżbieta Stelmach
trener biznesu, konsultant, doradca zawodowy, coach
Telefon: 502 520 502
E-mail: estelmach@sapientia.pl
WWW: profil LinkedIn
Obszar działania: cała Polska
Trener biznesu z 20. letnim doświadczeniem, dyplomowany coach i doradca zawodowy, pedagog, przedsiębiorca, wykładowca, właściciel Centrum Szkoleniowo-Rozwojowego Sapientia w Szczecinie. Przez 15. lat pracowała w liceum i gimnazjum Sapientia jako pedagog, wicedyrektor, dyrektor.
Pracuje w firmach z branż: IT, usługowych, produkcyjnych, handlowych, tworząc programy rozwojowe, szkoląc z zakresu autoprezentacji, komunikacji, negocjacji, budując strategie rozwoju pracowników i menedżerów. Wśród jej klientów są również jednostki administracji publicznej, sądy, uczelnie oraz placówki oświatowe.
“Nie odkrywa się nowych lądów, nie tracąc z oczu brzegu” Andre Gide
„Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie.” Peter Drucker
Kim jest Certyfikowany Trener FRIS?
Certyfikowany Trener FRIS to osoba, która ukończyła szkolenie certyfikacyjne FRIS, zdała pozytywnie egzamin weryfikujący uzyskaną wiedzę i posiada certyfikat ukończenia szkolenia.
Tylko Certyfikowani Trenerzy FRIS mają możliwość oraz odpowiednie kompetencje, aby przygotowywać i analizować raporty oraz prowadzić szkolenia, sesje informacji zwrotnej, sesje coachingowe, doradztwo i inne działania oparte o metodologię FRIS.
Kim jest Partner FRIS?
Partner FRIS to firma, która z nami podpisała umowę, dzięki której otrzymuje licencję na sprzedaż raportów oraz wzbogacanie swojej obecnej oferty szkoleniowej, coachingowej i doradczej o elementy metodologii FRIS. Są to głównie firmy o profilu szkoleniowym, coachingowym, doradczym lub oferujące produkty, usługi i narzędzia wspierające procesy HR (np. rekrutacje, zarządzanie kadrami, outsourcing HR i pokrewne).
Partner FRIS współpracuje z jednym lub więcej Certyfikowanym Trenerem FRIS, aby świadczyć usługi oparte o naszą metodologię. Często Partnerem zostaje również sam Certyfikowany Trener, który np. prowadzi swoją własną jednoosobową działalność.